Teknik Direktör Jean Tigana’nın yeni keşiflerinden biri olan Güleç, golleriyle Siyah-Beyazlı takımı da sırtlıyor.
Brezilyalı Ailton’un Hamburg’a transfer olmasıyla birlikte bu boşluğu doldurmaya çalışan golcü oyuncu bunda da başarılı oldu. Gollerine Gaziantep’te de devam eden Gökhan, taraftara kırgın olduğunu açıkladı. Gaziantep’in ilk yetiştiği yer olması hasebiyle kendisi için büyük önem taşıdığını vurgulayan Gökhan Güleç “Ben takımımın kazanması için sahaya çıkıyorum. Gaziantepspor’a attığım gole çok sevinemedim. Ama benim işim bu. Attığım golden sonra taraftarın beni ıslıklaması hiç hoş değildi.” ifadelerini kullandı. Hedeflerinin Türkiye Kupası’nı kazanmak ve UEFA Kupası’na katılmak olduğunu belirten golcü oyuncu, “Takımda bir rehavet havası oluştu. Bunun etkisini hissediyoruz. Kalan maçlarımızı kazanıp en azından ligi üçüncü sırada bitirebiliriz. İki haftadır son dakikalarda attığımız gollerle mağlubiyetten kurtuluyoruz.” dedi.
Yıldız futbolcu Beşiktaş’ta oynadığı 10 lig karşılaşmasında 7 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 816 dakika sahada kalıp bir de asist yapan Gökhan, Tigana’nın da vazgeçemediği isimler arasında yer aldı. Türkiye Kupası’nda dört maç oynayan golcü futbolcu iki gol attı. Gökhan’ı 6 golle Sergen izlerken, Ahmed Hassan 5, Tümer 5 ve Ailton da 5 gol attı.
Bu arada Beşiktaş yarın Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Gaziantepspor’u konuk edecek. Rakibini deplasmanda 3-1 yenen Siyah-Beyazlı takım, final için büyük bir avantajı elinde bulunuyor. Sakatlığı bulunan Tümer’in ise bu maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Gökhan İnler'den Semih Kılıçsoy açıklaması

Türk kulüpleri Noa Lang'ın peşinde!

Mikel Arteta'dan liderlik mesajı

Hansi Flick: "Savunmaya transfer gerekiyor"

Bayern Münih'ten Victor Osimhen yanıtı!

Borussia Mönchengladbach'tan savunmaya Takai hamlesi

Milan, Niclas Füllkrug'u açıkladı

Borussia Dortmund'da Salih Özcan gelişmesi

Arne Slot'tan penaltı tepkisi!

Hamburg, Stefan Kuntz'a veda etti!


















