Oy atma işlemlerinin şeffaf ve herkesin görebileceği bir şekilde olması için, salona kurulan platformda demir sıralıklar oluşturuldu. Böylece kapı girişinde üyelerin eline zarf verme olayları da sona erdi. Ayrıca salondaki ekranlarda sandıkların görüntüleri tüm üyelere izlettirildi. Salona saat 11.00 itibariyle 2 bin 655 üyenin geldiği açıklandı.
Başkan adayları daha önce varılan anlaşma sonucu, kongre salonu kapısı önünde buluşup, salona birlikte girdi. Konuşmalar öncesinde kürsüye gelen başkan adayları birlikte otururken, birbirlerine başarılar diledi. Bu durum salondaki üyeler tarafından alkışla karşılandı. Başkan adayları konuşmalarının ardından taraftarlarının bulunduğu bölüme gidip, aileleri ile birlikte oy verme işlemini izledi.
Kongre için Abdi İpekçi Spor Salonu'nda geniş güvenlik önlemleri alındı. Emniyet güçlerinin yanı sıra özel güvenlik şirketi elemanları da kongrede güvenliği sağlarken, özellikle oy verme işlemi sırasında sandıklara görevliler ve oy atanlar dışında kimse yaklaştırılmadı.
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, telgraf göndererek, kongrenin siyah-beyazlı camiaya hayırlı uğurlu olmasını diledi. Seba'nın telgrafının okunması sırasında salondaki üyeler alkış tuttu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hansi Flick'ten Arda Güler yanıtı!

Manchester City için küme düşme iddiası! Ağır ceza yolda

Manchester City'de Semenyo iki ay yok!

Luis Enrique: "Yamal ve Messi'yi karşılaştırmayın"

Pierre Sage için kader maçları!

Barcelona ve Manchester City yoluna doludizgin devam ediyor

Mourinho'dan maç sonrası Arda Güler açıklaması!

Sevilla'dan Arda Güler tepkisi!

Real Sociedad'dan Malaga'ya 5 gollü tarife!

Juventus'a Lazio'dan soğuk duş!















