Sezon öncesi son hazırlık maçına çıkan Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Yunanistan ekibi Panathinaikos ile karşılaştı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Beşiktaş, ikinci yarıda Yunan rakibine yakalandı ve karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı.
İlk yarıda etkili bir performans ortaya koyan Beşiktaş'ın gollerini 12. dakikada Erdem Seçgin ve 38. dakikada Muhayer Oktay attı. Panathiniakos'un golleri ise 62 ve 80. dakikalarda Christos Donis ile geldi.
Genç bir kadro ile maça çıkan Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın ilk 11'i Ersin Destanoğlu, Kerem Kalafat, Mirin, Erdoğan Kaya, Rıdvan Yılmaz, Kayra Yılmaz, Muhayer, Erdem Seçgin, Lens, Orkan Çınar, Umut Nayir şeklinde oldu.
Hazırlık maçlarını noktalayan siyah beyazlı takım, 17 Ağustos tarihinde Süper Lig'de Sivasspor ile ligi açacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

























