Peru'da süren şampiyonada milliler, TSİ bu sabaha karşı Trajillo kentindeki Mansiche Stadı'ndaki yarı final maçında, Brezilya ile karşı karşıya geldi.
Belçikalı hakem Frank De Bleeckere'in yönettiği maçın daha ilk saniyelerinde Brezilya, Celso'nun golüyle 1-0 öne geçtikten sonra 26. dakikada maçın yıldızı Anderson ve 32. dakikada Marcelo'nun golleriyle farkı 3'e çıkardı. İlk yarının son saniyelerinde milli takımda Erkan Ferin, üstüste 2 sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalınca Türkiye, devre bitiminde soyunma odasına 3-0 yenik ve sahada 10 kişi kalmış olarak gitti.
İkinci yarıda eksik olmalarına karşın mükemmel bir performans gösteren ay-yıldızlılar, 47. dakikada Caner Erkin, 70. dakikada Tevfik Köse ve 76. dakikada Nuri Şahin'in golleriyle maçı 3-3'lük eşitliğe getirdiler. Ancak maçın 90. dakikasında Anderson'un pasında Igor'un golüne engel olamayan Türkiye, böylece 4-3'lük yenilgiyle final şansını da son anda kaçırmış oldu.
Golden sonra da Serdar Kesci, 2. sarı karttan kırmızı kart görerek, milli takımı 9 kişi bıraktı.
Şampiyonanın diğer yarı final mücadelesinde ise Meksika, Hollanda'yı 4-0 yenerek finalde Brezilya'nın rakibi oldu.
Milli takım, şampiyonanın üçüncülük maçında, 2 Ekim Pazar günü TSİ 23.00'de başkent Lima'daki Ulusal
Stat'ta, daha önce Avrupa Şampiyonası finalinde yendiği Hollanda ile karşı karşıya gelirken, aynı statta bu maçtan sonra, 3 Ekim Pazartesi TSİ
02.00'de Brezilya ile Meksika, şampiyonluk için karşılaşacak.

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme















