G.Saray istedi, Beşiktaş'ımız alıyor!
Galatasaray'ın da istediği Emre Mor için kulübümüzün devreye girdiği kaydedildi.
Galatasaray’ın uzun süre peşinde koştuğu ancak alamadığı genç yıldız Emre Mor’a bu kez kulübümüz talip oldu.
Danimarka Süper Lig takımı FC Nordsjaelland’ın 18 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor geçtiğimiz günlerde en büyük hayalinin A Milli Takım olduğunu açıklayarak , tercihini de Türkiye’den yana kullanmıştı.
Son olarak Antalya’da kamp yapan FC Nordsjaelland ekibine Beşiktaşımız'dan teklif geldi. Dış Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları’nın talimatıyla Danimarka’da scoutlar tarafından izlenen Emre Mor için kulübümüz 3 milyon Euro’luk teklifte bulundu.
İngiliz ekiplerinin de peşinde olduğu Emre Mor’u en çok isteyen isimlerin başında ise Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli geliyordu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!
En çok yorumlanan haberler














