Bu haberi yazdır
Futbola kanlı leke!
 
Futbola kanlı leke!
Dün Beşiktaş-Ç.Rize maçına evsahipliği yapan İnönü Stadı'nda 1988 doğumlu Cihat Aktaş adında bir genç bıçaklandı. Ve Taksim İlkyardım Hastanesi'nde öldü. Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı gayet güzel başlamıştı. Yaklaşık 20 bin taraftar, birden bastıran soğuk havaya bile aldırış etmeden İnönü Stadı’ndaki yerlerini almış, konuk takımın attığı gol dahi tribündeki coşkuyu azaltmayıp, aksine daha da artırmıştı. Ancak... Karşılaşmanın ikinci yarısında kulaktan kulağa yayılan bir haber, bütün bu güzellikleri bir anda bitirdi. Bir gencecik fidan daha, tribün terörüne kurban verilmişti.

Karşılaşmanın başlangıcında kapalı tribünde bulunan büfelerin önünde çıkan kavga sonrasında 16 yaşındaki Cihat Aktaş hayatını kaybetti. Bu süreçte ambulansın da önce stat dışına çıkıp, kapalı tribün kapısına kadar geldiği, bu gecikme esnasında çok kan kaybeden Cihat Aktaş’ın kurtarılamadığı iddia edildi. Cihat’ın olay yerinde hayatını kaybetmesinin ardından İnönü Stadı’nın bütün kapıları kilitlendi ve aramalara başlandı. Ve zanlılar yakalandı.

Kapılar kapandıktan sonra kapalı tribünde yapılan aramalar esnasında koltukların üzerine bırakılan uyuşturucu maddelere rastlandı. Bu süreçte üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan taraftarlar hakkında hukuki işlem yapıldı. Olayı maç sonrası öğrenen futbolculardan İbrahim Üzülmez çılgına döndü: “Bunu nasıl yaparlar? Bu insan, yarın nasıl bir vicdanla yaşayacak. Yazıklar olsun. Bu nasıl yapılır. Hayret, yazık...”

"Olay münferit!"

Beşiktaş Yönetim Kurulu, Çaykur Rizespor maçı sırasında kapalı tribünde taraftarlar arasında yaşanan kavgada 16 yaşındaki Cihat Aktaş isimli taraftarın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili bir basın bildirisi yayınladı.

BJK Yönetim Kurulu imzasıyla yayınlanan açıklamada, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı sırasında yaşanan olaydan büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek, "Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç sırasında meydana gelen son derece müessif olaydan büyük üzüntü duyulmuştur. Olayın vuku bulduğu andan itibaren emniyet güçleri ve emniyet güçlerine yardımcı olarak BJK İnönü Stadı ekibimiz hadiseye derhal müdahil olmuş ve olayın faili maç bitiminde stadyum kontrol altında boşaltılırken emniyet mensupları tarafından yakalanmıştır. Sonrasında emniyetten aldığımız bilgiler neticesinde olayın tamamen münferit bir adli vaka olduğu öğrenilmiştir. Hayatını kaybeden genç kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler