Yunanlar'a fark!
Beşiktaş ve Trabzonspor'un topladığı puanlar, UEFA Ülkeler Sıralaması yarışında Türkiye'yi avantajlı bir konuma taşıdı
Kaynak : Sabah

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Partizan'ı yenmesi, Trabzonspor'un ise Lokeren deplasmanından puan çıkarması Türkiye'ye yaradı.
2016'da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi gruplarına doğrudan bir takım yollayabilmek adına UEFA Ülkeler Sıralaması'nda ilk 12'de yer alması gereken Türkiye, iki ekibin bir gecede topladığı 0.600 puanla Yunanistan'la arayı biraz daha açtı.
Yunan takımlarından Panathinaikos ile Asteras'ın yenildiği, sadece PAOK'un beraberlik alabildiği gecede farkı 0.900'e kadar çıkaran Türkiye, Yunanları geride bırakmak adına da önemli bir avantaj elde etti. Ayrıca 11.sırada yer alan İsviçre ile fark da 0.525'e kadar indi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jaka Bijol, Leeds United'da!

Arsenal Sesko'dan vazgeçiyor

Darwin Nunez, Napoli'ye sıcak!

Manchester United'da 52 milyon euro'luk Kean hedefi!

Kenan Yıldız, haftanın takımında!

Pogba, Monaco'ya imza atıyor!

Fati, Monaco'ya imza atıyor!

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!
En çok yorumlanan haberler