
Yaklaşık bir yıldır transfer gündeminde Ronaldinho’yu ilk sırada tutan Beşiktaş Yönetimi, 2014 ile birlikte en ciddi hamlesini yapacak. Kulübüyle sözleşmesi 1 Ocak’ta bitecek Brezilyalı yıldız isimle temasa geçecek olan siyah beyazlılar, birkaç gün içerisinde temaslarını sıklaştıracak.
Bu transferle tribün ve Kartal Yuvası gelirlerini en üst seviyeye çıkarmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, imza törenini bile paraya çevirmeyi planlıyor. Bu transferi tamamen İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’ye bırakan Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı oyuncudan olumsuz yanıt alması halinde bile ikna yollarını arayacak.
Ronaldinho’nun kafasındaki, “Dünya Kupası’nda yer alabilmek için Brezilya’da göz önünde olmalıyım” savı da, Beşiktaşlılar tarafından çürütülmeye çalışılacak. Guti, Hugo Almeida, Nicolas Anelka, Didier Drogba, Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder gibi uluslararası yıldızları örnek gösterecek olan Beşiktaş Yönetimi, Dünya Kupası’na Türkiye’den de gidilebileceğini anlatacak. Brezilyalı oyuncuyu taraftarına “Yenil Yıl hediyesi” olarak sunmak için gece gündüz çalışan siyah beyazlılar, Ocak ayının ortasına kadar bu transferi çözüme kavuşturmanın hesaplarını yapıyor.
Beşiktaş Futbol
Koordinatörü Önder Özen, bu transferdeki mali risk nedeniyle işi yönetime bıraktı. Tek başına hareket etmeyen Özen, topu Ahmet Nur Çebi’ye attı, diğer
transferlerle ilgilenmeye başladı.

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi
