
Beşiktaşımızın transfer görüşmelerini yapan yönetim kurulu üyemiz Erdal Torunoğulları, Radyospor’a yaptığı açıklamada “Yaklaşık 40 gündür yabancı transfer için yoğun bir çalışma yapıyoruz. Herhangi bir oyuncu ismi vermeden şunu ifade edeyim: Görüşmelerimiz devam ediyor. Transferinde finale yaklaştığımız oyuncular var. Hedefimiz hem bütçeye uygun oyuncu almak ham de alacağımız 3 yabancı oyuncunun en az ikisini yeni sezon kamp çalışmalarına kadar transferini bitirmek. Türkiye liginden de 2 oyuncu alacağız” dedi.
BÜTÇEYİ AŞMAYACAĞIZ
Diego’nun yıllık 5 milyon euro karşılığında Beşiktaşımıza imza
atacağı yönündeki iddialar üzerine Erdal Torunoğulları, “Diego’ya vereceğimiz iddia edilen para (5 milyon euro) doğru değil. Bizim bir bütçemiz
var ve ona göre çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarı şunu iyi bilsin ki; onları mutlu edecek oyuncular gelecek” şeklinde konuştu.
GÖKHAN İLE ANLAŞIRSAK
Gökhan Töre’yi
takımda tutmak istediklerini de ifade eden Erdal Torunoğulları, öyle konuştu: “Gökhan Töre ile henüz anlaşmadık. Ve bizim için değerli bir oyuncu.
Elazığspor maçı sonrası Gökhan Töre ile anlaşırsak kulübü Rubin Kazan ile görüşeceğiz.”

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı
