Beşiktaş ligin 23. haftasında 9 Mart Pazartesi günü Sivasspor ile karşılaşacaktı. Yönetim 12 Mart Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Club Brugge maçını düşünerek Sivas karşılaşmasının tarihinin değiştirilmesi konusunda TFF’ye başvurmuştu.
Yönetim ile yetkililer arasında yapılan toplantı sonrası karşılaşmanın cuma ya da cumartesi oynanması konusunda mutabakata varıldı.
BRUGGE MAÇINI HATIRLATTI
Ancak devreye teknik direktör Bilic girdi. Başarılı çalıştırıcı, Siyah-Beyazlı yöneticilere "Pazar gününden sonra yorgun olan takıma 2 gün izin verdim. Çarşamba günü bir araya geleceğiz. Sivas maçını cuma ya da cumartesi oynarsak takımın konsantrasyonu konusunda sıkıntı yaşarız. Ancak pazartesi oynarsak da Sivas gibi zorlu bir deplasman sonrası Belçika'da yorgunluk sıkıntısı yaşarız. Bu nedenle bu müsabakanın pazar günü gündüz oynanması bizim için ideal" diyerek görüşünü bildirdi.
PAZAR İÇİN ISRARCI OLDU
Bilic'in ısrarı karşısında yönetim bu teklifi TFF yetkililerine iletti. TFF de maçı pazar günü saat 14:00'e aldı. Böylece bir anlamda Beşiktaş Teknik Direktör Bilic maçın tarihini belirlemiş oldu. Geçen hafta oynanan ve 2-2 berabere biten Balıkesir maçında takımın yorgunluğu dikkat çekmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Serie A'ya yükselen 2. takım Frosinone

Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı

Juventus'tan Reijnders hamlesi!

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

















