Yöneticiden Çarşı'ya sert!
Derbide 25-30 bin seyirci beklediklerini belirten Albayrak boykot kararı alan Çarşı Grubu'na da sert çıktı
Kaynak : Sabah

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, Fenerbahçe maçı öncesi 15 bin Passolig kartı satıldığını ve bu kartlara 7 bin 500 bilet yüklendiğini açıkladı.
Derbide yaklaşık 25-30 bin seyirci beklediklerini belirten Albayrak, maçı boykot kararı alan Çarşı Grubu için de şunları söyledi: "İnsanları kulağından tutup zorla maça mı getirceğiz? Derbiye gelmeyeceklerini söyleyenler Beşiktaş'a zarar vermek isteyenlerdir."
DOLDU DA NE OLDU?
"Maça gelmeyip, dışarıda gösteri yapmaya hazırlananlar varmış. Galatasaray derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı tamamen doldu da ne oldu, maç mı kazandık? Taraftar dediğin kulübü zorda bırakmaz. Ben ilk şampiyonluğu 18 yaşımda gördüm. Eskiden de hep 3. sayfa takımıydık ama yine de her maçımızı tıklım tıklım oynardık."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!

Chelsea, Konferans Ligi'nde finale çok yakın!

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!
En çok yorumlanan haberler