Bu haberi yazdır
Yoğun güvenlik önlemleri
Beşiktaşımızın Fenerbahçe'yi konuk edeceği sezonun ilk derbisi öncesinde Fi-Yapı İnönü Stadı çevresinde deyim yerindeyse kuş uçurtulmadı.  
Yoğun güvenlik önlemleri

Beşiktaş'ın sahasında Fenerbahçe'yi konuk edeceği maç öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Fi-Yapı İnönü Stadı önünde deyim yerindeyse kuş uçurtulmuyor.

Maçtan saatler öncesinde stat çevresine konuşlann güvenlik güçleri taraftar yoğunluğunun en fazla yaşandığı Eski Eski açık ve Numaralı tribünler önünde barikat kurarak taraftarlar arasındaki olası gerginlikleri önlemeye çalışıyor. Bir maç günü klasiği olan korsan satıcıların İnönü Stadı çevresinde saat 17:00 itibariyle polis güçleri tarafından barındırılmadığı da gözlerden kaçmıyor.

Öte yandan Kayserispor maçında olduğu gibi kapalı tribün üzerinde Ahmet Ateş, Tayfur Havutçu ve Serdal Adalı'nın yazılı olduğu 'Sizinleyiz' pankartı yerinde duruyor.

HABER: Eray Emin Aydemir

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler