
Spor Toto Süper Lig'de 5 Mart'a kadar uzatılan transfer döneminde girişimlerini sürdüren Beşiktaş, mukavelesi sezon sonunda bitecek Kevin N'Koudou ile yollarını ayırmaya çalışıyor. Yönetim bunda başarılı olabilirse, Southampton'ın 24 yaşındaki kanat oyuncusu Moussa Djenepo'ya imza attırılacak. İngiliz basınındaki haberlere göre; Malili oyuncunun şu anda Türkiye'ye gelme konusunda kafasında soru işaretleri bulunuyor. Ancak Beşiktaş Yönetimi, oyuncuyu ikna edebileceğini düşünüyor. Sonrasında ise imzalar atılacak.
KADROYA GİREMİYOR
Premier Lig ekibi Southampton'la 2025'e kadar mukavelesi bulunan Malili futbolcu, bu sezon 12 lig maçında gol katkısı sağlayamazken, 1 asist yaptı. Bugüne kadar 29 kez Mali Milli Takımı'nın formasını giyen yıldız isim, ülkesi adına 3 gol kaydetti. Son dönemde İngiliz ekibinde gözden düşen Djenepo, kadroya girmekte zorlanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın ise oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği belirtilirken, opsiyon maddesindeki rakamla ilgili net bir bilgi verilmedi.
VATANDAŞLARINDAN BİLGİ ALDI
Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Djenepo'yu özellikle istediği öğrenildi. N'Koudou'nun bir türlü bekleneni verememesi, bu bölgeye transfer yapılmasını zorunlu hale getirdi. Türkiye'deki transfer dönemi 5 Mart'a kadar uzatıldığı için Beşiktaş avantajlı gözüküyor. Çünkü Southampton, oyuncuya artık sıcak bakmıyor ve gönderebileceği liglerin sayısı ise çok azaldı. Futbolcu her ne kadar şu anda Türkiye'ye çok sıcak bakmasa da daha önce ligimizde oynayan vatandaşlarından bilgi aldığı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Parma, yeni golcüsünü Belçika'da buldu!

Manchester City'den Lewis için gelen teklife ret!

Paris'ten Kevin Trapp hamlesi!

Köln resmen açıkladı: Rav van den Berg

Barcelona'dan 7 milyon Euroluk kritik hamle

Türk taraftarlar, Arda Güler'i yalnız bırakmadı

Sassuolo, Ipswich Town'dan kaleci Arijanet Muric'i kiraladı

Rodrygo'dan mesaj: Takımda kalacak mı?

Giovanni Leoni, Liverpool'a çok yakın!

Atalanta'dan Fulham'a teklif: Muniz
