Yine yaptı yapacağını
Beşiktaş'ımız Orduspor maçı hazırlıklarına devam ederken yıldızlarımızdan Ricardo Quaresma, etrafındakileri gülme krizine soktu.
Kaynak : bjk.com.tr
Serbest pas çalışmasıyla başlayan antrenmanda bir süre sonra ikiye ayrılan oyuncularımız, elle pas oyunu oynadı. İstasyon çalışmaları ve beşe iki pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda alan daraltma, pres ve şut organizasyonları üzerinde duran ekibimiz, son bölümde çift kale maç yaptı.
İdmanda yüzüne bandaj sararak mumya taklidi yapan Ricardo Quaresma, takım arkadaşlarını bol bol güldürdü.
Simao ve Onur Bayramoğlu tedavileri devam ettiği için idmana katılmazken; Mehmet Aurelio ve Edu takımdan ayrı koşu yaptı. Necip Uysal’ın takımla beraber çalıştığı idmanda Ersan Gülüm kendi programına devam etti.
Siyah-beyazlılarımız yarın (4 Aralık) 16.00’da yapacağı idmanın ardından akşam saatlerinde Antalya’ya giderek kampa girecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

Lille'de Olivier Giroud ile devam kararı
En çok yorumlanan haberler

















