Gelecek sezonda hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da önemli işler yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta, temaslar tüm hızıyla devam ediyor.
Şimdiye kadar Cenk Tosun ve Ramon Motta’nın bonservisini alan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Slaven Bilic’e, “Transferler İngiltere kampına gelecek” sözünü ileten yönetimin, bu konuda Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye yetkiyi verdiği bildirildi. Kara Kartal’daki yeni görevine bomba gibi bir başlangıç yapmak için kolları sıvayan tecrübeli yöneticinin, 13 Temmuz’da start alacak olan İngiltere kampına yıldız yağdırmak konusunda çalışmaları devraldığı öğrenildi.
Bu doğrultuda kulübün gündemindeki iki isim River Plate’li Manuel Lanzini ve Fulham’lı Konstantinos Mitroglou üzerinde yoğunlaşan Çebi’nin, anlaşmaya varılan bu futbolcular için son pürüzleri bizzat halledip Ada’ya ses getirecek bir çıkarma yapmayı planladığı ifade edildi.
‘Titiz çalışma yürütüyoruz’
Futbol Şubesi Ahmet Nur Çebi’ye bağlı çalışan A Takım’dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, yönetimin transfer durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Siyah- Beyazlılar’ın Almanya kampında takımın yeni sezon hazırlıklarını takip eden Vardar, “Bütçemiz ve planlarımız belli. Bu çerçevede yönetim olarak herkes elinden geleni yapıyor. 4 kalitesi isim ile takımı takviye edip Şampiyonlar Ligi’ne kalmak istiyoruz. Tüm planlarımız bunun üzerine kurulu” ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!

Esposito'nun geleceği için açıklama

Arsenal, 16 yaşındaki Marli Salmon ile ön sözleşme imzaladı

Manchester United'da Casemiro yerine Tchouameni

Leonardo Bonucci: "Bastoni Barcelona'ya çok uygun"

Lamine Yamal'dan Lionel Messi'ye büyük övgü!


















