
Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları maçın ardından TRT Spor'da yayınlanan Stadyum Programı'nda olay açıklamalarda bulundu.
Maçın hakemine ve Fenerbahçe'ye sert bir tepki gösteren Albayrak, "Maçı
Fırat Aydınus değil, Emre Belözoğlu yönetti. Beşiktaş olarak maçlarımızda Furat Aydınus'u istemiyoruz. Fenerbahçe bu şekilde şampiyon olacaksa,
yazıklar olsun. Tek hedefimiz var, şampiyonluk" dedi.
"BİZ ADALET İSTİYORUZ"
Olayların bilinçli olarak geliştirildiğini kaydeden idareci, "Türkiye maçı izledi. Beşiktaş çok iyi başladı, iyi giderken bir şekilde bu olaylar bilinçli şekilde, Fenerbahçeli oyuncular tarafından ortaya çıkarıldı. Bu sürekli alışkanlık haline gelmiş bir olay. Aydınus da buna çanak tuttu. Söylemek istediklerimi herkes anladı, gördü. Biz adalet bekliyoruz, hak etmediğimiz bir şeyi istemiyoruz. Maçın hakemleri adaleti sağlayan kişilerdir, özgüveni vermelidir. Kontrolü kaybeden Fırat Aydınus'tur" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!
