Beşiktaş'ta bazı yöneticiler önceki günkü toplantıda ''Kadromuzda Mustafa ve Ömer var; Cenk'i de transfer ettik. Tek santrforla oynarken 4. golcüye gerek yok'' dedi
Sözleşmesi biten Hugo Almeida ile yollarını ayıran Beşiktaş, gelecek sezon kadrosunda 3 yerli santrforla mücadele edebilir... Siyah-beyazlıların önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında bazı yöneticiler yabancı golcü transferine gerek olmadığını ifade ettiler.
BU görüşü savunan yöneticiler, "Bizim kadromuzda Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu var. Ayrıca Cenk Tosun'u da transfer ettik. Tek santrforlu sistemle oynarken 4. bir forvete ihtiyaç yok. Bize bir stoper ve bir de 10 numara lazım. Santrfor transferine ayıracağımız bütçeyi bu diğer iki mevkiye yapacağımız transferler için kullanalım ve daha kaliteli oyuncular alalım" ifadelerini kullandılar.
ORMAN'DAN MESAJ!
Öte yandan önceki gece Kanaltürk'te yayınlanan 'Bunu Konuşalım' programına konuk olan başkan Fikret Orman'ın transferle ilgili konuşurken eldeki 3 santrforu övmesi de dikkat çekti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip


















