"Ya Beşiktaş'ta kalırım ya da..."
Beşiktaş'ımızdaki geleceği merakla beklenen Ricardo Quaresma'nın, yönetime transferi hakkında rest çektiği iddia edildi.
Yöneticilerin, "Çin ve Rusya'dan teklifler var. Çinliler vergiler hariç 4 milyon Euro net para veriyor. Rusya'dan gelen rakam ise 3 milyon Euro seviyesinde. Bunları değerlendirmeni istiyoruz" talebine, golcü futbolcudan olumsuz yanıt geldi.
Quaresma'nın, "Ne Çin ne de Rusya'yı düşünüyorum. Yeni doğmuş bir bebeğim var ve onunla ilgilenmek istiyorum. Ya Beşiktaş'ta kalırım ya da Avrupa'dan iyi bir teklif gelirse değerlendiririm" sözleri, yöneticiler arasında şok etkisi yarattı. Portekizli'nin menajeri Ahmet Bulut ise "Avrupa'da vergiler yüksek. Bu yüzden 6, 6-5 milyonluk teklif gelmesi gerekiyor. Ama şu an için böyle bir teklif yok" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kylian Mbappe'den 7 dakikada hat-trick!

Diego Simeone: "Bir gün o kulübede olmayı hayal ediyorum"

Paul Scholes'tan Arne Slot'a ağır eleştiri

Juventus'un kurtarıcısı: Kenan Yıldız

Dortmund, Villarreal'i 4 golle gönderdi!

Marsilya, Newcastle United'ı Aubameyang ile yıktı!

Kenan Yıldız asist yaptı, Juventus ilk kez kazandı!

Chelsea,10 kişi kalan Barcelona'yı dağıttı!

Manchester City'ye sahasında büyük şok!

Ipswich, Hull City deplasmanında galip!

Arteta: "Bayern Münih harika bir sınav olacak"
En çok yorumlanan haberler
















