Xavi'nin şampiyonluk iddiası!
Xavi, eski teknik direktörü Pep Guardiola'nın Premier League'i 20 puan farkıyla kazanabileceğini söyledi.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
Barcelona'nın eski oyuncusu Xavi, bir dönem beraber çalıştığı Pep Guardiola'nın Premier League macerasını değerlendirdi.
Xavi, Pep Guardiola'nın Manchester City ile çok başarılı olacağını söylerken, hem Premier League hem de Şampiyonlar Ligi almasının sürpriz olmayacağını dile getirdi.
Yıldız isim yaptığı açıklamada ''Pep bir winner. Hala tüm kupaları kazanmak istiyor ve Manchester City'de bunu başaramaması için bir neden yok. Manchester City çok iyi kurulmuş bir takım. Ligi 20 puan farkla bile kazanabilirler'' ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aston Villa, Premier Lig'de galibiyete hasret

Nottingham Forest, seriye devam ediyor!

Cremonese, Pisa'ya karşı can suyu aldı

Liverpool'dan Xabi Alonso soruşturması

Verona 3 puanı tek golle aldı

Hansi Flick'e El Clasico öncesi büyük acı

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!
En çok yorumlanan haberler






















