Şampiyonlar Ligi Play- Off’unda ilk maçta Beşiktaş’la 0-0 berabere kalan Arsenal’de ortaya konan kötü futbol ve Beşiktaş’ın inancının yükselmesi, teknik direktör Arsene Wenger’i de harekete geçirdi.
İngiliz ekibi, Siyah-Beyazlılar önünde sol bek Kieran Gibbs’in yanı sıra Sanogo, Gnabry, yeni transferlerden kaleci Ospina, Walcott ve maç kondisyonu olarak henüz hazır olmayan Alman futbolcular Per Mertesacker, Mesut Özil ve Lukas Podolski’den yoksun olarak sahaya çıkmıştı. Wenger’in, taraftarları önünde gelecek hafta yapılacak rövanş için Mesut’u şimdiden hazırlamaya başladığı bildirildi.
Aaron Ramsey’in de kırmızı kart görmesi sonrasında orta alanda sıkıntı yaşayan Fransız çalıştırıcının, Türk asıllı Alman yıldızla görüştüğü ve tur konusunda işini şansı bırakmak istemediği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

















