
Beşiktaş'ın forvet transferindeki önceliği Wout Weghorst'un kararı bekleniyor. Hollandalı golcünün dövmecisi Mert Mutluer, Weghorst ile ilgili konuştu.
"WEGHORST'A YAPTIRACAĞIM ŞEY KARTAL DÖVMESİ"
Mutluer yaptığı açıklama, "Ben kendisine espriyle karışık soru sordum. 'Eğer Türkiye'ye gelirsen, hangi takımda oynamak isterdin, Beşiktaş mı, F.Bahçe mi?' diye sordum. Kendisi Beşiktaş tarafını seçti. 'Oradan daha çok istek var' gibi konuştu. Ona ilk yaptıracağım şey Kartal dövmesi olur bence" ifadelerini kullandı.
AHMET NUR ÇEBİ NE DEMİŞTİ?
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, İngiltere temsilcisi Burnley'in Hollandalı santraforu Wout Weghorst'u transfer etmek istediklerini ancak; oyuncunun kendilerinden iki gün süre talep ettiğini söyledi. Futbolcu için bu süre 19 Haziran Pazar günü itibarıyla dolmuş olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!
