
Beşiktaşımız, forvet transferi için ince eleyip sık dokuyor. Siyah-beyazlılarımızında gündemine gelen golcü futbolcularla ilgili bir kıyaslama spor yazarı Murat Özbostan'dan geldi. Sabah Gazetesi'nin spor müdürlüğünü üstlenen Özbostan, Weghorst için devrede olan kulüpleri duyurdu.
"WEGHORST'U ALMANYA VE İNGİLTERE'DEN İSTİYORLAR"
Özbostan A Spor'da yaptığı değerlendirmede, "Weghorst gerçekten de değerli bir oyuncu. Ama zor bir transfer. Beşiktaş bitirebilirse gerçekten iyi transfer ama kendi ülkesinden isteniyor. Ayrıca Almanya'dan ve İngiltere'den de isteyen kulüpler var" yorumunu yaptı.
"SÖRLOTH TRANSFERİNDEN DAHA ZOR"
Ayrıca Özbostan, " Avrupa'da yok Beşiktaş. Yani oraya Beşiktaş'ın elbette ki iyi bir oyuncu, kaliteli bir oyuncu alması şart. Ama Weghorst, Sörloth'tan bu transfer daha zor bana göre" değerlendirmesini yaptı.
İKİ GOLCÜNÜN SON SEZONDAKİ PERFORMANSI
Weghorts geçen sezon Burnley ekibinde 20 maçta 2 gol 3 asist üretti. Wolfsburg'da ise 24 maçta 7 gol ve 1 asistlik katkı yaptı. Son sezon Real Sociedad'da oynayan Alexander Sörloth ise 44 maçta 8 gol 1 asistlik performans ortaya koydu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler asist yaptı, Real Madrid kazandı!

Kenan 2 asistle yıldızlaştı, Juventus galibiyetle başladı!

Atalanta, lige bir puanla başladı!

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!
