Vodafone Arena'da iftar var!
Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in her yıl düzenli olarak verdiği geleneksel iftar yemeği, yarın Vodafone Arena'da gerçekleşecek.
Kaynak : DHA

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in her yıl düzenli olarak verdiği geleneksel iftar yemeği, ilk kez Perşembe günü eski adıyla İnönü Stadı, yeni adıyla Vodafone Arena'da gerçekleşecek.
Aynı zamanda Promat Matbaacılık Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapan Ürkmezgil'in vereceği iftar yemeğine iftarına Bakanlar, milletvekilleri, Fenerbahçe, Galatasaray ve Anadolu kulüplerinin temsilcileri ile teknik adamlar davet edildi.
Ürkmezgil'in geleneksel iftarı için stadın içindeki inşaat alanına bir catering firması tarafından masalar kurulacak ve yiyecekler davetlilere sunulacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nefes kesen maçta Barcelona ve Inter yenişemedi!

Kim Min-jae sürprizi: "Geri dönüyor"

Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!
En çok yorumlanan haberler