Liverpool'un savunma oyuncusu Virgil van Dijk, yaşadığı kötü sakatlıktan sonra sahalara geri dönüşünü anlattı.
"Kendimi daha iyi hissediyorum" diyen Van Dijk, "Başkalarının ne dediklerini ya da beni nasıl değerlendirdiklerini umursamıyorum. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Yapabileceğim tek şey, her maçta takıma yardımcı olmak için elimden gelenin en iyisini yapmak." ifadelerini kullandı.
Hollandalı, hemen en iyi seviyeye gelmenin mümkün olmadığını ancak her maç üzerine ekleyerek ilerlediğine inandığını söyledi.
"Herkes diz sakatlığından sonra geri dönmenin zor olduğunu biliyor. Bu sakatlıktan en iyi şekilde dönerek birçok oyuncuya örnek olabileceğimi düşünüyorum" diyen Van Dijk, "Yapılabilecek en iyi şey oynamak ve normale dönmek için daha çok mücadele etmektir." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















