A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Romanya'yı 1-0 yenerek finale çıkmıştı. Dünya Kupası bileti için salı akşamı Kosova ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Ay-yıldızlılarda, teknik direktör Vincenzo Montella takımı bu kritik karşılaşmaya hazırlıyor.
MONTELLA'YA KADRO BASKISI
Özellikle kadro tercihleri nedeniyle eleştirilen Montella'ya bazı futbolcuları ilk 11'de oynatmaması yönünde yoğun baskı yapıldığı öne sürüldü. Sözcü'ye göre Kosova maçında Montella'ya Samet Akaydin, Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu'na görev vermemesi konusunda baskı yapılıyor.
TFF'DEN TAM YETKİ
Buna karşın Montella'nın baskıları umursamadığı, TFF'den tam yetki alan İtalyan çalıştırıcının Kosova analizlerini yaptıktan sonra ilk 11'ini belirleyeceği ifade edildi.
İYİLEŞİRSE MERİH DEMİRAL 11'E
İyileşmesi durumunda Merih Demiral'ın, Samet Akaydin'in yerine oynamasının olası olduğu, Ozan Kabak'ın da forma beklediği haber detayında yer aldı.
Montella'nın İsmail Yüksek'ten vazgeçmesi halinde ise Orkun Kökçü'ye şans verebileceği aktarıldı. Barış Alper'in yerine ise Yunus Akgün, İrfan Can Kahveci ve Oğuz Aydın'ın hazır kıta olduğu belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marquinhos: "Bize yolu gösteren bir teknik direktörümüz var"

Joao Neves: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hak ettik"

Nuno Mendes: "Bence bu takım ruhu sayesinde oldu"

Vitinha: "Biz dünyadaki en iyi takımız!"

Luis Enrique'den yürek burkan sözler: "Xana hâlâ bizi izliyor"

Declan Rice: "Kaybettiğimiz için darmadağın olduk"

Mikel Arteta'dan final sonrası penaltı isyanı!

Martin Odegaard: "Bu şekilde kaybetmek çok acı"

Süper Kupa'da dev randevu: PSG ve Aston Villa

PSG, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı



















