
Beşiktaş'ta, Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba'nın kararıyla kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.
Beş oyuncunun hukuki gerekçeler sebebiyle takımla birlikte takımla birlikte idmanlara çıkmasına karar verilmişti. Bu durum beş oyuncunun af umutlarını artırdı.
Cezalı oyuncuların sözcüsü olan Aboubakar, teknik direktör Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar ile görüşme talebinde bulundu.
Çalımbay, Aybaba ve Uçar üçlüsü konuyu Hasan Arat'a taşıdı. Hasan Arat futbolun başındaki isimlerin alacağı kararın arkasında olacağını söyledi.
Bunun üzerine Samet Aybaba, kadro dışı kalan 5 oyuncudan savunma istedi. Savunmaların ardından Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar üçlüsünün de kabul etmesi halinde af kararının çıkabileceği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Xabi Alonso'dan Arda ve Kenan Yıldız'a övgü!

El Clasico öncesi Barcelona'ya olay gönderme!

Real Madrid, Endrick'i gönderiyor

Napoli taraftarları, Hollanda'dan gönderildi!

Real Madrid: "Arda Güler satılık değil!"

Bayern Münih, Kompany ile uzattı

Nottingham Forest'ta Sean Dyche dönemi

Brentford, West Ham'ı iki golle devirdi!

Maccabi Tel Aviv taraftarlarının Aston Villa maçına alınmaması hakkında açıklama

Nicolo Zaniolo, Serie A'da siftah yaptı!
