UEFA Avrupa Ligi'nde Osmanlıspor'un bulunduğu L Grubu'nda yer alan Villarreal, İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında konuk ettiği Osasuna'yı 3-1 yendi.
El Madrigal Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Villarreal, 5. dakikada Alexandre Pato, 24. dakikada penaltıdan Bruno Soriano ve 39. dakikada Nicola Sansone'nin golleriyle 3-0 öne geçti. Osasuna, 45+1. dakikada penaltıdan Roberto Torres'in golüyle farkı ikiye indirdi ve ilk yarı 3-1 sona erdi.
İkinci yarıda iki takım da gol atamayınca karşılaşma 3-1 Villarreal'in galibiyetiyle sonuçlandı.
Hafta içinde Real Madrid deplasmanından bir puan alan Villarreal, 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlikle ligde yenilmezliğini sürdürdü ve 12 puanla 4. sıraya yükseldi.
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk karşılaşmasında evinde Zürih'i 2-1 yenen Villarreal, ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü deplasmanda Steaua Bükreş ile karşılaşacak.

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!















