Veli Kavlak ne olacak?
Beşiktaş'la sözleşmesi gelecek sezonda sona erecek olan Veli Kavlak, Premier Lig ekiplerinden Swansea ve Southampton'ı peşine taktı.
Kaynak : Fanatik

Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 26 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig ekiplerindenSwansea City ve Southampton’ın temasta bulunmaya hazırlandığı, İtalya Serie A ile Almanya Bundesliga’dan da birçok kulübün de nabız yokladığı öğrenildi
. Kara Kartal’da bu sezon 15 karşılaşmaya çıkan ve takımına 1 gollük katkıda bulunan Avusturyalı yıldızın, gelecek sezon için ocak ayında istediği bir kulübe bonservis bedeli olmadan imza atma şansının bulunması sebebiyle birçok kulübü peşine taktığı bildirildi.
‘Geleceğimle ilgili sessiz kalacağım’
Beşiktaş Yönetimi’nden sözleşme uzatma konusunda somut bir teklif almayan deneyimli orta alan, geleceğiyle ilgili olarak Almanca yayın yapan 90minuten.at isimli internet sitesine yaptığı açıklamada, “Şimdilik hala Beşiktaş’ın futbolcusuyum. Ancak geleceğimle ilgili olarak sessiz kalacağım” ifadelerini kullandı.
Kara Kartal’da mutlu olduğu bilinen tecrübeli futbolcunun, yönetimden sözleşme uzatma konusunda haber beklediği aksi durumda diğer takımlarla menacerleri aracılığıyla temas kurabileceği konuşuluyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Kylian Mbappe, hastaneye kaldırıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama

Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!

Real Madrid ve Al Hilal yenişemedi!

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!
En çok yorumlanan haberler