KARA KARTAL DIŞ HABERLER - Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Şilili futbolcu Gary Alexis Medel Soto ilk kez konuştu.
Geleceğine dair açıklamalarda bulunan Cardiff'li futbolcu, "Cardiff'in bir futbolcusu olarak kalmak isterim ama kapılar açık. Neler olacak, göreceğiz. İtalya'dan beni istiyorlar, bu benim için güzel bir seçenek" diyerek rotasına dair ipucu verdi.
Medel sakatlığı ile ilgili olaraksa, "Yavaş yavaş iyileşiyorum. Bir aya bir şeyim kalmaz. Sakatlığım çok ciddiydi, çok acı çektirdi. Şili'de tedavim bittikten sonra tatile gideceğim ve orada tedavime devam edeceğim. Yeni sezona hazır olacağım" dedi.
Galler basınında yer alan haberlerde Medel'e talip olan kulüpler Valencia, Celta Vigo, Beşiktaş ve Inter olarak gösterildi.
Valencia ve Inter'in Medel yarışında önde gittiği ifade edilirken, oyuncunun piyasa değerinin 12 milyon avro civarında olduğu öne sürüldü.
26 yaşındaki yetenekli futbolcu 2013 yılından beri Cardiff forması giyerken, savunmaya
yönelik orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor
















