Van Gaal: "Van Dijk Türkiye'ya karşı sahada olacak"
Hollanda teknik direktörü Louis Van Gaal, Karadağ maçı sonrasında konuştu.
Fotoğraf : EPA
Milli takımımızın Salı günkü rakibi Hollanda'nın teknik direktörü Louis Van Gaal, Karadağ'ı 4-0 yendikleri maçın ardından açıklama yaptı.
Deneyimli hoca maç sonu açıklamasında maça çok kötü başladıklarını söylerken, "İlk 15 dakika stres altında gibiydik. Sonraki 70 dakikadan izleyen herkes memnundur diye düşünüyorum. Daha fazla da gol atabilirdik. Norveç'le 1-1 kaldıktan sonra bu galibiyet önemliydi" diye konuştu.
Milli takımımızın Karadağ karşısında beraberlik almalarını değerlendiremediklerini söyleyen Van Gaal, bu maçta oynamayan yıldız savunmacı Van Dijk ile ilgili ise, "Virgil Türkiye maçında yeniden sahada olacak" ifadesini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nefesleri kesti: Madrid'de çılgın derbi!

Inter cepten yemeye devam ediyor!

Roma 3 puanı hatırladı

39'luk Giroud, Marsilya'yı yıktı

Freiburg, geriden gelip kazanmasını bildi

Manchester City, kupayı Arsenal'in elinden aldı!

PSV'den şampiyonluk ilanına erteleme!

Bruno Saltor: ''Çok acı verici''

Pereira: ''Hayattayız, kararlıyız ve savaşmaya hazırız."

Pereira, Tudor'u nakavt etti!

Monaco'nun çılgın formu; önlerinde durulmuyor
En çok yorumlanan haberler





















