
Spor Toto Süper Lig'de sezonu İttifak Holding Konyapor maçıyla noktalayacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Ismael oyuncularıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu, kendilerini yalnız bırakmayan taraftar için kazanmaları gerektiğinin altını çizdi.
Sezonun üç puanla kapatılması gerektiğini vurgulayan Fransız çalıştırıcı, "Geldiğim günden beri bazı sıkıntılara rağmen elinizden geleni vermeye çalıştınız. Taraftarımız kendi evimizde kötü sonuçlar almamıza rağmen bizi yalnız bırakmadı. Bu hem evimizdeki, hem de sezonun son maçı. Bu nedenle kendi seyircimiz önünde kazanıp sezonu galibiyetle kapatmalıyız. Taraftarımızı stattan mutlu ayrılmasını sağlamalıyız" dediği öğrenildi.
'Bahane değil'
Zorlu mücadele öncesi eksiklere de değinen Valerien Ismael, "Cezalı ve sakatlıkları olan arkadaşlar var. Ama ne olursa olsun sahaya 11 kişi çıkacağız ve bunlar bizim bahane olmamalı. Gereken mücadeleyi vermeliyiz. Bu sezonu galibiyetle geride bırakıp yeni sezona yeni bir başlangıç yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!
