Beşiktaşımız, Hatayspor ile oynayacağı maçta 3 puan alarak seri başlatmak istiyor. Siyah-beyazlı takımımızda forma giyen sol bek oyuncusu Umut Meraş, teknik direktörümüz Valerien Ismael'den forma bekliyor.
MERAŞ'IN GÖZÜ FORMADA
Yakın zamanda takımdan ayrılacağı gündeme gelen Meraş'ın ilk 11'de tercih edilmesi gündemde. Trabzonspor maçında yaptığı hata ile gole sebebiyet veren Arthur Masuaku'nun yerine Meraş tercih edilebilir.
"EN İYİSİNİ YAPARIM"
Hafta içinde teknik direktörümüz Valerien Ismael ile birebir görüşen ve antrenmanlardaki neşesiyle dikkati çeken Meraş, "Forma giymek için hazırım. Elimden gelenin en iyisini yaparım. Verilecek fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum" dedi. Meraş, ilk 11'de oynarsa bu sezon kendi adına ilki de yaşamış olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı
















