Bu haberi yazdır
Ummadık taş baş yarmasın
Beşiktaş'ımızın bu akşam İnönü Stadı'nda konuk edeceği Gaziantepspor sıralamadaki yerine rağmen tehlikeli bir ekip.  
Kaynak : Karakartal.com
Ummadık taş baş yarmasın
Ezeli rakibimiz Galatasaray'ın ligin 21. haftasında deplasmanda Eskişehirspor karşısında puan kaybetmesinin ardından lider ile aramızdaki puan farkı 5'e inerken bu puan farkının açılmaması açısından evimizde oynayacağımız Gaziantepspor maçı büyük önem kazandı.

Sık maç fikstürü sebebiyle haftalar çabuk bir şekilde ilerlerken ekibimiz Gaziantepspor karşısında sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığına rağmen mutlak kazanmak zorunda.

GAZİANTEPSPOR SIKINTILI

Abdullah Ercan yönetiminde alt sıralardan kurtulmak isteyen Gaziantepspor ligde bir an evvel üst sıralara yükselmek istiyor. Küme düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alan Gaziantepspor ligde çıktığı 21 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

OLCAN'I KAYBETTİLER

Gaziantepspor'da rakip kaleciler için en fazla tehlike yaratan iki isimden biri olan Olcan'ın transfer döneminde Trabzonspor'a gittiğini görüyoruz. Olcan'ı kaybetmelerine rağmen Muhammet Demir ve Popov rakip kalede ciddi tehlikeler yaratan oyuncular olarak karşımıza çıkmakta.

DEPLASMAN KARNELERİ ZAYIF

Bu akşam Gaziantepspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak ekibimizin en büyük avantajı  Gaziantepspor'un deplasmanlarda sergilediği etkisiz futbol. Ligde şu ana kadar deplasmanda 10 maça çıkan Gaziantepspor bu maçlardan sadece 1'ini kazanırken 5 beraberlik ve 4 yenilgili aldı.

PUAN ALMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR


Bir an önce toparlanmak isteyen Gaziantepspor bu akşam Beşiktaş'ımız karşısında puan almak için elinden geleni yapacaktır. Oldukça sıkıntılı günler geçiren kırmızı beyazlı ekip, Beşiktaş'ımızdan puan alarak kötü gidişe son vermek isterken Beşiktaş'ımız bu akşam rakibini ciddiye almak zorunda.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler