UEFA Avrupa Ligi’nde Club Brugge ile oynayacağı maç öncesi pazar günü Ankara’da Kayseri Erciyesspor’a adeta gol olup yağan ve G.Saray’dan zirveyi geri alan Beşiktaş’ın neşesi pazar günkü rakibi F.Bahçe’nin kaybetmesiyle iyice tavan yaptı. Siyah-beyazlılar 5-1’lik farklı skor ve liderlik keyfi ile birlikte Ankara’dan İstanbul’a döndüğü saatlerde F.Bahçe de yine Ankara’da G.Birliği karşısında G.Saray’ı geçip Süper Lig’de ikinci sıraya yerleşme mücadelesi veriyordu.
ANONSLA BİRLİKTE COŞTULAR
Uçakta oldukları için pazar günü derbide karşılaşacakları ezeli rakibinin maçını takip edemeyen Beşiktaş kafilesi skorla ilgili bilgileri pilottan aldı. Siyah-beyazlılar 37. dakikada G.Birliği’nin Petrovic ile öne geçmesini ve F.Bahçe’nin 72’de Mehmet Topal’la eşitliği bulmasını yapılan anonslarla öğrenirken, 87’de Başkent ekibinin El Kabir ile kazanmasının ardından uçakta adeta yer yerinden oynadı.
Fenerbahçe'nin yaşadığı kayıbın ardından pazar günü Şükrü Saracoğlu’na 4 puanlık avantajla gidecek olan kafile uçağı “Şampiyon Beşiktaş” tezahüratlarıyla inlettiler.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"

Juventus'ta hedef Antonio Rüdiger

















