Üç eksikle hazırlık
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarına devam etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 25 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan ve ilk yarım saati basına açık idmanın ilk bölümünde siyah-beyazlı oyuncular şut çalışması yapıp, kanat organizasyonları üzerinde durdu. İkinci bölümde istasyon koşuları yapan oyuncular, günü çift kale maçla tamamladı.
Siyah-beyazlı takımın antrenmanına sakatlığı süren Tomas Sivok'un yanı sıra tendonunda iltihap olan Necip Uysal katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Hugo Almeida ise takımdan ayrı salonda çalıştı.
Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Perşembe sabahı basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!

Dortmund'dan Jobe Bellingham'ın ailesine yasak!
En çok yorumlanan haberler