Üç eksikle hazırlık
Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarına devam etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 25 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan ve ilk yarım saati basına açık idmanın ilk bölümünde siyah-beyazlı oyuncular şut çalışması yapıp, kanat organizasyonları üzerinde durdu. İkinci bölümde istasyon koşuları yapan oyuncular, günü çift kale maçla tamamladı.
Siyah-beyazlı takımın antrenmanına sakatlığı süren Tomas Sivok'un yanı sıra tendonunda iltihap olan Necip Uysal katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Hugo Almeida ise takımdan ayrı salonda çalıştı.
Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Perşembe sabahı basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jaka Bijol, Leeds United'da!

Arsenal Sesko'dan vazgeçiyor

Darwin Nunez, Napoli'ye sıcak!

Manchester United'da 52 milyon euro'luk Kean hedefi!

Kenan Yıldız, haftanın takımında!

Pogba, Monaco'ya imza atıyor!

Fati, Monaco'ya imza atıyor!

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!
En çok yorumlanan haberler