Uzun süredir adı Türkiye'yle anılan yıldız futbolcu için sonunda beklenen gelişme yaşandı.
THOMAS LEMAR TRANSFERİ GERÇEKLEŞİYOR!
Fransız milli futbolcu Thomas Lemar'ın, Süper Lig yolunda olduğu ifade edildi.
Uzun süredir La Liga'da Atletico Madrid forması giyen yıldız orta saha, sezon sonunda takımına veda edecek.
Atletico Madrid cephesinin, Lemar'ı gözden çıkardığı aktarıldı. Madrid ekibi yaz aylarında Lemar ile ayrılık kararı aldığını açıkladı.
Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun menajerler vasıtasıyla Süper Lig devleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildiği kaydedildi.
YENİ DURAĞI İSTANBUL OLABİLİR!
Yaşanan bu gelişmenin ardından 28 yaşındaki Fransız futbolcu için Beşiktaş'ın girişimlerde bulunduğu ifade ediliyor..
Öte yandan önümüzdeki günlerde siyah-beyazlıların ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da bu transferde rakip olarak öne çıkması bekleniyor.
Monaco macerasının
ardından uzun yıllar Atletico Madrid'de top koşturan Thomas Lemar için bu sezon kabus gibi geçti.
OYUNCUNUN RAKAMLARI
Yıldız futbolcu yaşadığı büyük sakatlık sebebiyle La Liga'da bu sezon yalnızca 3 maçta toplam 167 dakika forma giyebildi.
Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan ve 27 kez Fransa A Milli Takım formasını da terleten Thomas Lemar'ın, orta sahanın her bölgesinde forma giyebilmesi dikkat çekiyor. Önümüzdeki günlerde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nice, Ligue 1'de kaldı!

Şampiyonlar Ligi'nde dev final: PSG - Arsenal

West Ham'ın acı gerçeği: Her şey paramparça

Barcelona, Anthony Gordon transferini açıkladı!

Mikel Arteta: "Kupayı PSG'den almaya geldik"

Bukayo Saka: "Tarih yazmak istiyoruz"

Atletico Madrid, Barcelona ile dalga geçti!

Marquinhos: "Kupaya açlığımız hiç bitmedi!"

Luis Enrique'den dev final için favori yorumu!

Juventus'tan Camavinga hamlesi! Transfer Koopmeiners'e bağlı

















