Türkiye'den kopamıyor
Beşiktaş’ın bu sezon sakatlıktan bir türlü kurtulamayan futbolcusu Tomas Sivok’a, menajeri aracılığıyla adeta teklif yağıyor.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş’ın bu sezon sakatlıktan bir türlü kurtulamayan futbolcusu Tomas Sivok’a, menajeri aracılığıyla adeta teklif yağıyor. Yönetimin devre arasında yollarını ayırmayı planladığı Çek oyuncuya Çin’den, Yunanistan’a kadar birçok ülkeden teklif geldiği ortaya çıktı.
Sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle bu oyuncuyu ucuz bir bonservis bedeliyle transfer etmek isteyen kulüplerin, Sivok ailesinin engeliyle karşılaştığı bildirildi. Siyah - beyazlı futbolcunun, ailesinin İstanbul’u çok sevmesi nedeniyle, Türkiye’den ayrılmaya sıcak bakmadığı ve bu nedenle tekliflerin yanıtsız bırakıldığı belirtildi. Tomas Sivok’un, yönetimin kendisini göndermesi durumunda ise önceliğini Türkiye’den gelecek önerilere vereceği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!
En çok yorumlanan haberler














