Türkiye'den kopamıyor
Beşiktaş’ın bu sezon sakatlıktan bir türlü kurtulamayan futbolcusu Tomas Sivok’a, menajeri aracılığıyla adeta teklif yağıyor.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş’ın bu sezon sakatlıktan bir türlü kurtulamayan futbolcusu Tomas Sivok’a, menajeri aracılığıyla adeta teklif yağıyor. Yönetimin devre arasında yollarını ayırmayı planladığı Çek oyuncuya Çin’den, Yunanistan’a kadar birçok ülkeden teklif geldiği ortaya çıktı.
Sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle bu oyuncuyu ucuz bir bonservis bedeliyle transfer etmek isteyen kulüplerin, Sivok ailesinin engeliyle karşılaştığı bildirildi. Siyah - beyazlı futbolcunun, ailesinin İstanbul’u çok sevmesi nedeniyle, Türkiye’den ayrılmaya sıcak bakmadığı ve bu nedenle tekliflerin yanıtsız bırakıldığı belirtildi. Tomas Sivok’un, yönetimin kendisini göndermesi durumunda ise önceliğini Türkiye’den gelecek önerilere vereceği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi
En çok yorumlanan haberler


















