Beşiktaş ile eşleşen Norveç'in Tromsö takımı teknik direktörü Agnar Christensen, kuradaki 5 takımdan en güçlüsünün Beşiktaş olduğuna dikkat çekti.
Agnar Christensen, işlerinin zor olduğunu belirterek, "5 takım arasında Beşiktaş en güçlüsü idi ve biz de onla eşleştik. Beşiktaş Avrupa'nın en büyük takımlarından biri. Rapid Vienna veya Apoel ile eşleşsek şansımız daha fazla olurdu. Beşiktaş teknik açıdan tam tanımıyorum. Ligde üçüncü oldu. Çok sayıda Enternasyonal oyuncusu var. 2004 yılında Tromsö Galatasaray'ı elemişti. Yine böyle bir şey olabilir ve biz de Beşiktaş'ı eleyebiliriz ama çok çalışmamız, mücadele etmemiz, her iki maçta da etkili oynamamız, tüm gücümüzü harcamamız gerekiyor" dedi.
ZOR MAÇ
Tromsö takımı yöneticilere, çekilen kuradan memnun olduklarını ancak Beşiktaş ile yapılacak karşılaşmanın zor ve büyük maç olacağını söylediler.
Beşiktaş'ın UEFA'dan ceza alma durumu olduğunu o zaman yenilseler de tur atlayacaklarını belirten yönetici Vegard Berg Johansen, "Kuradan sonra Beşiktaş yöneticileri ile biraz yapacağımız maçlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Beşiktaş hakkında bir davanın olması ve karar verilecek olması belki bizim için avantaj olabilir ama biz onu değil yapacağımız maçı düşünüyoruz. Beşiktaş için 30 Ağustos'a kadar bir ceza gelecek ama nasıl bir ceza bilmek zor. Bu konuda söylenen çok şey var. Ceza daha önce de verilebilir. Her şeye rağmen biz Beşiktaş ile oynayacağımız için memnunuz çok büyük ve zorlu bir maç olacak" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bask derbisinde kazanan yok!

Inter doludizgin şampiyonluğa koşuyor

Dortmund kazandı; farkı 6'ya kadar indirdi

Aston Villa, 10 kişilik Brentford'a mağlup oldu!

Penaltı kaçtı! Atalanta 10 kişi puanı kaptı!

Manchester United, Carrick ile 3'te 3 yaptı!

10 kişi kalan Nottingham yıkılmadı!

PSV'den Feyenoord'a erken şok

Real Madrid'de inanılmaz son: 90+10, penaltı ve kırmızı kartlar!

Juventus, Emil Holm transferinde sona yakın!



















