Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, Beşiktaşımızın istediği Olcan Adın konusunda, "Kimse Trabzonspor'dan istediği zaman elini kolunu sallayarak gideceğini düşünmesin. Biz istemedikten sonra hiçbir futbolcu bir yere gidemez, hiçbir kulüp de bizden futbolcu alamaz" dedi.
Güney yaptığı açıklamada, Olcan Adın'ın sözleşmeli futbolcuları olduğunu belirterek, "Olcan ile 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Olcan, zaten bizim futbolcumuz. Daha önce de belirttiğimiz gibi uzun yıllar kendisiyle çalışmak istiyoruz. Uzun süre bu oyuncudan faydalanmak istiyoruz" diye konuştu.
Olcan'ın değerli bir oyuncuları olduğunu ifade eden Güney, şöyle devam etti:
"Var olan futbolculuk değeri de Trabzonspor'da daha da su yüzüne çıkmıştır. Trabzonspor ile değeri artmış, zirve yapmıştır. Milli takıma kadar yükselmiştir. Böyle değerli bir futbolcumuzla oturup sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşeceğiz. Kendisiyle konuşup anlaşmak istiyoruz. Biz futbolcularımızı böyle görürken hiçbir futbolcu da Trabzonspor'dan istediği zaman elini kolunu sallayarak gideceğini düşünmesin. Trabzonspor böyle bir kulüp değildir. Biz istemedikten sonra hiçbir futbolcu bir yere gidemez, hiçbir kulüp de bizden futbolcu alamaz ancak biz istersek gidebilir."
"Trabzonspor büyük kulüptür"' diyen Güney, "Bu büyük kulübe yakışmayacak şekilde hareket etmeyiz ve bu tür davranışları yapanlara da müsaade etmeyiz. Bu büyük camiamıza karşı da sorumluyuz. O sorumluluk neyi gerektiriyorsa ona göre hareket ederiz" diye konuştu.
A2'YE
GÖNDERİLEBİLİR
İHA'nın geçtiği habere göre; oyuncuya sunulacak şartların kabul görmemesi ve istenilen
bonservis rakamlarının gelmemesi halinde yıldız futbolcuyu Beşiktaş'ımız ve Galatasaray yerine A2 takımında oynayan kardeşi Sercan Adın'ın yanına
yollayacak.

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!

Esposito'nun geleceği için açıklama

Arsenal, 16 yaşındaki Marli Salmon ile ön sözleşme imzaladı

Manchester United'da Casemiro yerine Tchouameni


















