Tottenham savaşı için hazırız!
Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. maçında Tottenham ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.
Kaynak : Karakartal.com
Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. maçında Tottenham ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.
Basına 15 dakikası açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.Antrenmana tedavi olan Mustafa Pektemek, Demba Ba, ile arka adalesinde ağrısı olan Veli Kavlak, tedavi sonrası bireysel çalışan Oğuzhan Özyakup, Uğur Boral, Cenk Gönen ve Tomas Sivok katılmadı.
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.
Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası streching çalışması ve 5-2 çalışması yapıldı. Basına kapalı yapılan bölümde duran top ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Bu arada bu akşam yapılan antrenmana altyapı oyuncularından Furkan Yaman, Gökhan Artun, Oğuz Aksoy ve Tugay Kaya da katıldı.
Beşiktaşımız, yarın(11 Aralık) saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Tottenham ile karşılaşacak.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi
En çok yorumlanan haberler


















