Ange Postecoglou yönetiminde sezona iyi başlayan Tottenham, ara transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başladı.
İngiliz basınında yer alan habere göre, Tottenham'ın Al Ittihad forması giyen Jota ile ilgilendiği aktarıldı.
Tottenham'ın, Jota'nın boşa çıkması durumunda Portekizli futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcayacağı kaydedildi.
LİSANSI ÇIKMADI!
Jota, 25 milyon sterlin karşılığında Celtic'ten Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'a transfer olmuştu. Al Ittihad, Karim Benzema, N'Golo Kante ve Fabinho gibi transferlerinin ardından yabancı sınırı nedeniyle Jota'ya lisans çıkarmamıştı. Jota'nın bu durum nedeniyle ocak ayında sözleşmesini feshedebileceği aktarıldı.
TOTTENHAM CAZİP SEÇENEK
24 yaşındaki futbolcu için, Celtic'te birlikte görev yaptığı Ange Postecoglou'nun çalıştırdığı Tottenham'ın cazip bir seçenek olduğu vurgulandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!



















