Beşiktaş'ta sezonun sona ermesi ile kadro dışı cezaları kalkan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'e kapılar kapandı.
Teknik direktör Slaven Biliç daha önce yaptığı açıklamada iki futbolcunun durumlarını değerlendireceğini belirtmiş ve açık kapı bırakmıştı. Ancak Hırvat hoca aradan geçen iki haftalık süre sonunda İbrahim ve Sezer'i yeni sezon planlamasına dahil etmedi.
Sportif Direktör Önder Özen de her iki futbolcunun affedilmelerine rağmen yeni sezon kadrosuna dahil edilmeyeceğini onayladı. TRT Spor'da katıldığı programda bu iki ismin planlamada olup olmadığı sorusuna Özen; "Antrenör ekibinin planlamasında iki isimde yok. Antrenör ekibinin verdiği kamp listesi kadrosunda yoklar." diye cevap verdi.
Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerinin tüm ısrarlarına rağmen takıma dahil edilmeyen İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ten kendilerine kulüp bulması istenecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!

Serie A'da zirvenin sahibi Lazio!




















