Sezer Öztürk ile birlikte kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, yönetimin tüm çabalarına rağmen kampa götürülmedi.
Kulüpten 1 milyon 920 bin lira alacağı olmasına rağmen yönetime problem çıkarmayan siyah-beyazlı oyuncu, buna rağmen sabırla bekleyişini sürdürüyor.
Uzun süredir Türk Lirası üzerinden alacağını tahsil edemediği için parası değer kaybeden, buna rağmen sesini çıkarmayan futbolcuya bu nedenle bir şey diyemeyen Beşiktaş Yönetimi de, İbrahim’i tekrar kazanması için Bilic’i ikna etmeye çalışıyor. Beşiktaşlı bazı yöneticilerin de kendi aralarında, “İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk’ün kavgasından sonra takımda irili ufaklı bir çok kavga yaşandı. Onlar neden kadro dışı kalmadı” diye tartıştıkları öğrenildi.
Sezer taburcu oldu
Almanya’da bıçaklı saldırıya uğrayan Beşiktaş’ın kadro dışı futbolcularından Sezer Öztürk dün taburcu oldu. Siyah-beyazlı futbolcunun Menajeri Özkan Doğan, Sezer’in iyi olduğunu ve evinde dinlendiğini açıkladı. Oyuncunun ameliyat olmadığını dile getiren Doğan, “Doku ve kasta zedelenme yok. Doktorlar ameliyatlık bir durumunun olmadığını söylediler. Futbol oynamasına engel bir durum söz konusu değil. 3 hafta sonra antrenmanlara başlayabilecek” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti















