Beşiktaş ara transferde 3. oyuncuyu da açıklamak üzere.
Ara transferde Alexander Miloseviç ve Daniel Opare'yi alarak kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, Hamburg'ta oynayan Tolgay Arslan'ın transferini de açıklamaya hazırlanıyor.
Orta sahada oynayan gurbetçi oyuncunun menajeri ile her konuda anlaşan siyah beyazlılar Hamburg'u da bonservis konusunda ikna ettikten sonra resmi imzayı atıp Tolgay'ı Türkiye'ye getirerek Antalya kampına dahil edecek. Alman kulübüne 500 bin Euro'luk resmi teklif yapan Beşiktaş buradan gelecek cevabı bekliyor.
Bir ara Trabzonspor'un da gündemine gelen Tolgay, İstanbul'da oynamak istediği için Beşiktaş'ı tercih etti. 24 yaşındaki oyuncu devre arasında transfer edilirse Türk statüsünde sezon sonu transfer edilirse yabancı statüsünde olacağı için Beşiktaş yönetimi bu transferi mutlaka gerçekleştirmek istiyor.
Tolgay U-19 U-20 ve U-21 seviyesinde 3 kez Türk Milli Takımı 4 kez de Alman Milli Takımı'nda oynadıktan sonra tercihini Almanya Milli Takımı'ndan yana kullanmıştı.
Beşiktaş; Miloseviç ve Opare'nin ardından
Tolgay'ı da açıkladıktan sonra ara transferi kapatacak.

Bayern Münih, Almanya Kupası'nda çeyrek finalde!

Chelsea'ye Leeds United çelmesi!

Liverpool, evinde yine kayıp!

Inter çok rahat çeyrek finalde!

Lider Arsenal, evinde hata yapmadı!

Atalanta dört golle turladı!

Timo Werner, Inter Miami yolcusu!

Bayern Münih, Sacha Boey'in fiyatını belirledi!

Juventus'tan Kenan Yıldız için kontrat açıklaması

Udinese'de Nicolo Zaniolo için resmi yanıt!



















