Tolga'nın son durumu! Sakatlık...
Futbol Takımımızın Doktoru Ertuğrul Karanlık, Kaptanımız Tolga Zengin’in sağlık durumu hakkında BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.
Kaynak : Karakartal.com

Futbol Takımımızın Doktoru Ertuğrul Karanlık, Kaptanımız Tolga Zengin’in sağlık durumu hakkında BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe maçında sakatlanan Tolga Zengin’in çekilen MR’ı hakkında BJK TV canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Karanlık, şunları söyledi:“Tolga Zengin, Fenerbahçe maçında sağ omzundan bir sakatlık yaşadı. Tolga omzunun çıktığını düşündü ve ilk başta oyundan çıkmak istedi ama daha sonra oyunda kalmak istediğini dile getirdi. Biz de maç boyunca kale arkasında hazır bulunduk.
Omuzda 4 adale bulunuyor. Tolga’nın omzunda küçük bir hasar meydana geldi. Maç içinde üzerine gidince de sakatlığı büyüdü. MR çektik, bizi yoracak bir durumunun olmadığını gördük. Tolga’nın sakatlanmasına neden olan adalenin çok önemli bir görevi bulunmuyor. Yumuşak doku sorunu diyebiliriz.
Oyuncumuzu en kısa sürede takıma geri vermek istiyoruz. Tedavimizi hemen yapıp kısa sürede reaksiyon almaya çalışacağız.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!

Roma'dan Sancho'ya 23 milyon Euro!

Romulo transferinde geri sayım: Leipzig!

Newcastle United'da mutlu son: Jacob Ramsey

Juventus, Yves Bissouma için devrede!

Nottingham Forest'ta gündem: Arnaud Kalimuendo

Premier Lig'in maç yayınlarında hakem kameraları da kullanılacak

Barcelona, YouTube'da FIFA ve NBA'i de geride bıraktı

Real Betis'te Bakambu'ya veda kararı!
En çok yorumlanan haberler