Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet alan Beşiktaşımız'da kaleci Tolga Zengin maç sonrası açıklamalarda bulundu.
Ligde diğer takımların ne yaptığıyla ilgilenmediklerini belirten Tolga; "Geri kalan bizi ilgilendirmiyor artık. Artık biz ne istersen öyle olacak. Sivas ve Akhisar maçları bizim için önemliydi. Sivas'ı geçtik. İnşallah Akhisar'da da kazanırız. Sahadaki futbol ortada. Herkes her maça odaklanıyor. Şampiyonluğu değil de maçı düşünüyoruz. Her maçı kazanınca şampiyon oluyorsunuz zaten. Şimdi bu maç bitti. Akhisar maçını da kazanırız inşallah." dedi.
"HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"
Takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle stoperlerin sık sık değişmesinden dolayı sorun yaşayıp yaşamadığı yönünde soruya Tolga; "Stoperler sakatlıktan dolayı değişiyor ama herkes elinden geleni yapıyor." yanıtını verdi.
"HENÜZ ŞAMPİYON OLMADIK"
Bir gazetecinin, 'Şampiyon olacak takımda kaptan olmak ve kupayı kaldırmak
için en düşünüyorsun?' sorusuna Tolga; "Henüz kaldırdığımız bir şey yok. Olunca görürüz." dedi.

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!

West Ham'da Nuno Espirito Santo dönemi sona erdi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

















