Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinden eli boş ayrılarak şampiyonluk yarışında çok önemli 3 puandan olan Beşiktaş'ta hakem Fırat Aydınus'a öfke var.
Pazartesi günü 3 saat süren olağanüstü bir zirve gerçekleştiren Başkan Fikret Orman ile yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak ve Mete Vardar, Futbol Federasyonu ve MHK'ye Fırat Aydınus'u şikayet etme kararı aldı.
Başkan Fikret Orman'ın, maç sırasında formasını çıkarıp sahayı terk eden Emenike ve Bilic'e küfür ettiği kameralara yansıyan Emre'ye herhangi bir ceza vermeyen Aydınus'u şikayet edeceği ve "Gereği neyse yapılsın. Bu hakemi bir daha maçlarımıza vermeyin. Maçın kaderini tayin etti" diyeceği öğrenildi.
"BÖYLE ŞAMPİYON OLACAKLARSA…"
Maçın hakemine ve Fenerbahçe'ye sert bir tepki gösteren Beşiktaşlı yönetici Metin Albayrak, "Maçı Fırat Aydınus değil, Emre yönetti. Beşiktaş olarak maçlarımızda Fırat Aydınus'u istemiyoruz. Fenerbahçe bu şekilde şampiyon olacaksa, yazıklar olsun" dedi.
Yönetici Mete Vardar da "Fırat hoca Türkiye'nin göz bebeği, Türkiye'yi yurt dışında
gururlandıran bir hoca olmasına rağmen açıkçası sahada gösterdiği yönetimle Türkiye'nin gururu olduğunu kanıtladı! Müthiş bir yönetim gösterdi.
Rekabet ettiğimiz kulübün oyuncularıyla hep beraber maçı yönettiler" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İtalyan babadan Kenan Yıldız paylaşımı: "Çocukların yeni umudu"

Chelsea'de Palmer fırtınası sürüyor

Bryan Mbeumo'ya Muhammed Salah benzetmesi!

Inter'de Cristian Chivu ile sözleşme planı

Napoli, 90+5'te gelen golle kazandı

Barcelona, Mallorca'yı 3 golle geçti!

Arsenal evinde Sunderland'i rahat geçti!

Serhou Guirassy, Borussia Dortmund'u ipten aldı!

Bruno Fernandes'ten golü için itiraf!

Kenan Yıldız, 2030'a kadar Juventus'ta!





















