
Trendyol Süper Lig'de birçok kulübün maç yaptığı statlarda yaşanan zemin problemleri nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu harekete geçti.
Daha önce tüm kulüplere yazı gönderen ve zeminlerin bakımlarına önem verilmesini isteyen TFF, bu kez Süper Lig'deki üç kulübü özel olarak uyardı.
TFF; Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor'a acil olarak stat zeminlerinin bakımlarının hızlandırması yönünde uyarı yaptı.
Zeminler istenilen seviyeye gelmezse, bu statlarda maç yapılmayacağı kulüplere iletildi.
ANKARAGÜCÜ, GENÇLERBİRLİĞİ KARARI
TFF, Eryaman Stadı'nda Ankaragücü'nün maçlara çıkmasına izin verdi. Ankaragücü, Süper Lig takımı olduğu için zeminin sorumluluğu bu kulüpte.
G.BİRLİĞİ'NE UYARI: "BAŞKA STAT BUL"
Zeminin yoğun maç trafiğinden etkilenmemesi için stadı kullanan 1. Lig takımı Gençlerbirliği'ne; maçlarını başka statta oynaması gerektiği TFF tarafından bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
