Spor Toto Süper Lig'in bitmesine 3 hafta kala 3. sırada bulunan Beşiktaş'ımızda takımı yeni sezonda kimin çalıştıracağı belirsizliğini korurken İtalyan basınından dikkat çekici bir iddia geldi.
Sky Sports muhabiri Gianluca Di Marzio bildirdiği habere göre Beşiktaş'ın bir dönem ülkemizde Gaziantepspor'u çalıştıran Walter Zenga ile ilgilendiği kaydedilirken İtalyan teknik adamla Beşiktaş yönetimi arasında bir görüşme yaşandığı ve bu görüşme sonucunda iki tarafın da imzaya yakın olduğu bildirildi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve teknik direktör Samet Aybaba'nın basına yaptıkları açıklamalarda 'tamam ya da devam' demek için sezon sonununun bekleneceği açık bir şekilde ifade edilirken Fikret Orman'ın takımın başında yabancı bir teknik adam görmek istediği Beşiktaş kulislerinde konuşuluyor.
Şu an Al Nasr takımını çalıştıran Walter Zenga, teknik adamlık kariyerinde Serie A ekiplerinden Palermo ve Catania'da da görev almıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea: "Garnacho'yu ister misiniz?"

Randal Kolo Muani, Juventus'u istiyor!

Real Madrid, Rüdiger'i takımda tutuyor

Josko Gvardiol'dan Barcelona yanıtı

Ibrahima Konate'den Liverpool'a veda

Francisco Conceiçao: "Dünyanın en iyilerinden biriyim"

Mbappe, 15 golle sezonun takımında yok!

Aurelien Tchouameni'den Valverde için açıklama!

Sir Alex Ferguson'dan Arsenal'i kızdıracak mesaj!

Ibrahima Konate için dev transfer yarışı!

















