Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mustafa Pektemek'le yapılan görüşmelerden bugüne kadar sonuç alamayan yönetim resti çekti.
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki futbolcuya sunulan ilk mukavele menajeri tarafından kabul edilmemiş, bu gelişme üzerine menajeri Trabzonspor ve F.Bahçe'ye haber göndermişti. Golcü futbolcu için ilk yıl 1.2 milyon euro ve her sezon 100 bin euro'luk artış ile 4 yıllık sözleşme öneren futbol komitesi ikinci kez anlaşma sağlayamadı.
Tecrübeli oyuncunun menajerinin, ücretin yukarı çekilmesini talep etmesi üzerine yönetim noktayı koydu. Mustafa Pektemek'e üçüncü bir teklif yapılmayacak. Milli golcünün istediği yıllık 1.7 milyon euro'yu veren takım olursa da siyah-beyazlı yönetim Pektemek'e teşekkür edecek ve yollar ayrılacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lotito: "Tehditler yüzünden çift tabanca dolaşıyorum"

Arda Güler İspanya'yı salladı!

Real Madrid'e şok: Vinicius'a ağır ceza!

Real Madrid'den Erling Haaland planı

Pedro Porro, Tottenham'dan ayrılabilir; Barcelona takipte

Manchester City davasında karar ocak ayında

Milan, Pavlovic'in sözleşmesini uzattı

Manchester United karıştı: Ceza kapıda!

Hoffenheim'dan Beşiktaş ve Vlahovic açıklaması

Hoffenheim, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı!















